Finansiering

Priser för plastikoperationer och injektionsbehandlingar skiljer sig från klinik till klinik. På Novokliniken är dock kvalitet, säkerhet, service och uppföljning alltid av högsta prioritet. Något som återspeglar sig i priset. För det är nämligen resultatet som är det viktiga – och om du inte är nöjd med behandlingsresultatet spelar det ingen roll vad det stod på prislappen.

I de listade priserna ingår kostnader för operation, återbesök, förbandsmaterial och läkemedel under vistelsen hos oss, samt eventuell moms och trygghetsgaranti. Priserna kan dock komma att variera något från patient till patient.

 

Betalning

Novokliniken är en kontantfri klinik. Betalning sker därför via Swish, kort eller faktura.

Har du bokat operation så ska den vara inbetald senast 2 veckor innan operationsdagen. Skulle man utan giltigt skäl avboka operationen så debiteras man med 20% av den totala operationskostnaden. Giltigt skäl innebär att du har ett läkarutlåtande som förklarar varför du inte kan genomgå en operation. Att man ångrat sig är inte ett giltigt skäl och innebär debitering. Man ska i samband med operationskallelse, som kommer ca 4 veckor innan operation, höra av sig ifall man inte vill ha operationstiden och debiteras ej. Betalningsinformation får du i samband med din kallelse som sker via epost.

 

Avbokning

Konsultationer
Om du avbokar en konsultation senast ett dygn innan konsultation tar Novokliniken inte ut någon avgift. Om du däremot inte avbokar konsultationen senast ett dygn i förväg blir du betalningsskyldig för hela beloppet.

Injektionsbehandlingar
Om du avbokar en injektionsbehandling senast ett dygn innan behandlingen tar Novokliniken inte ut någon avgift. Om du däremot inte avbokar injektionsbehandlingen senast ett dygn i förväg får du betala 20 % av behandlingskostnaden.

Operationer
Avbokning av operation sker senast 3 veckor innan operationsdag, annars sker en debitering på motsvarande 20% av operationskostnad.
Sjukdom såsom en förkylning eller annan temporär sjukdom innebär flytt av operationsdatum och är inte ett giltigt skäl till att avboka tiden utan ett läkarintyg.

 

Finansiering för ingrepp under narkos

Samtliga ingrepp som sker under narkos genomförs i Jönköping. Då erbjuder vi finansiering via Medical Finance. Kontakta Novokliniken för hjälp om finansiering.

 

Delbetalningsmöjligheter

1000 kr – 60 000 kr
Löptid: 6, 12 eller 24 månader
Ränta: 0%

61 000 kr – 100 000 kr
Löptid: 48 eller 72 månader
Ränta: 6,95%

Så här ansöker du:

Välj lånebelopp
Välj din månadskostnad
Godkänn och signera avtalet
Maila info@novokliniken.se och meddela att du genomfört en låneansökan.

Ansökningsvillkor för lån hos Medical Finance:

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst om minst 150 000 kr
  • Stadigvarande inkomst under låneperioden
  • Folkbokförd i Sverige
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • Ej pågående skuldsanering