7 februari, 2022

Dr.Kátia Gomes tar över Kosmetisk Kirurgi & Cosmetic Surgery LL Medical AB i Jönköping

Till alla mina patienter som jag opererade, behandlade och var i kontakt med under mina 33 år som kirurg. Nu trappar jag ner och vill fortsätta med en liten del arbete och mycket mer fritid.

Dr Kátia Gomes har tagit över Kosmetisk Kirurgi & Cosmetic Surgerys verksamhet, personal och lokaler. Hon fortsätter med samma anda, samma koncept som vi arbetade tidigare.

Dr Kátia Gomes är plastikkirurg med gedigen erfarenhet både från Rio de Janeiro, Brasilien och från Värnamo, Göteborg och Jönköping i Sverige, samt välmeriterade utbildningar världen över. Vi har arbetat tillsammans under senaste året och hon har visat exceptionella kunskaper och skicklighet i operationer samt ett varmt och tryggt bemötande i sina patientkontakter.

Jag kan varmt rekommendera alla mina patienter att i fortsättningen vända sig med förtroende till henne.

/Ivan Letterfors

Tillbaka