Fraxel Laser

Slipande, djupgående laser för pigmenteringar samt acneärr och solskadad hud, rynkor

YAG – Laser

YAG laserbehandlingen hjälper till med borttagning av kärl, även neavus och fibrom (skintaggs).

Ultra Sonic

Ultra Sonic är en behandling som utnyttjar ultraljudsvågor som renar din hud på djupet och slussar ner fukt. Kan med fördel kombineras med microdermabrasion, microneedling och phytic peel för perfekt resultat!

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar och önskemål.

Mesoterapi

Mesoterapi är en perfekt anti-age behandling, där man med hjälp av små stick i huden tillför multivitaliserande näringsprodukter i form av bl a vitaminer, hyalonsyra och antioxidanter, allt din hud behöver för att öka sin elasticitet och ungdomlighet. 

Microneedling

Microneedling är en avancerad behandling för att öka hudens produktion av kollagen och elastin, samt effektiv på ärr, fina linjer och rynkor, förstorade porer.

Phytic Peel

Behandlar orenheter, acne, igentäppta porer, hudförbättring. Passar alla hudtyper. 3-5 beh rekommenderas.

TCA – PEEL 50%

TCA – peel 50% används för att behandla åldrande hud, ojämn hudstruktur, pigmenteringar, melasma, rynkor, acne ärr m.m  

Microdermabrasion

Behandlingen innebär att man slipar hudytan med saltkristaller, tar bort döda hudceller och orenheter. Kan gärna kombineras med ultraljud, som slussar ner fukt och vitaminer. Får ett otroligt glow!
Är en av hollywoodstjärnornas favorit.

IPL

IPL är en typ av laser som reducerar kärl, pigment och hår. Behandlingen kan även göra en skinrejuvenation, dvs hudföryngrig och kollagenstimulering. Förbättrar hudytan!

HIFU 5D – Skintightening

High-intensity focused ultrasound (HIFU) är en relativt ny kosmetisk behandling för uppstramning av hud. Behandlingen anses av många vara en icke-invasiv och smärtfri ersättning av traditionellt ansiktslyft. I metoden används ultraljudsenergi för att öka produktionen av kollagen, vilket resulterar i fastare hud.

Nageltrång

På Novokliniken kan man behandla komplicerade nageltrång. Nagelbiten som stör tar man helt enkelt bort kirurgiskt under lokalbedövning.

Kirurgisk borttagning av tatuering

Ibland räcker det inte med laserborttagning för att permanent radera en tatuering. Om så är fallet kan man överväga kirurgisk borttagning. Det innebär att man helt enkelt skär bort hudområdet med tatueringen. Det enda som kan kvarstå är ett litet ärr, men i många fall är det mer diskret än resterna av tatueringen.

Ärrplastik

Fula eller stigmatiserande ärr går att korrigera med hjälp av ärrplastik. Man tar helt enkelt bort det befintliga ärret och syr ihop huden på ett bättre och mer diskret sätt.

Hudförändringar

Hudförändringar kan förekomma i många former, storlekar och typer. De kan till exempel röra sig om fläckar med eller utan pigment, platta eller upphöjda, medfödda eller uppkomna med åldern. Kom ihåg att de flesta fläckar är benigna, alltså godartade, och inte innebär någon risk för hälsa.