Profhilo

Profhilo är en form av gel som bland annat består av det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. Profhilo stimulerar och startar kroppens egen produktion av kollagen och elastin och hjälper på så vis huden att förbättra och återställa sin spänst och lyster.

Profhilo passar hy som behöver stramas upp och ger en snabb och långvarig effekt på det behandlade området. Under en behandling sker omkring tio injektioner runt om i ansiktet. Därifrån verkar sedan Profhilo under huden.

I det behandlade området sker sedan en frisättning av hyaluronsyra som pågår ungefär i en månad. De kroppsegna ämnena kollagen och elastin aktiveras och hjälper till att bygga upp huden underifrån. Tillsammans återfuktar de tre ämnena huden, slätar ut rynkor och ger en naturlig lyster.

Profhilo passar även för att stärka upp huden på hals, dekolletage, armar och händer.

På Novokliniken genomgår du alltid en konsultation med en sjuksköterska eller kirurg, som också är utbildad i att behandla med Profhilo. Under konsultationen får du svar på dina frågor och din behandlare gör en bedömning om Profhilo är rätt för dig. 

Boka konsultation