Microdermabrasion

Behandlingen innebär att man slipar hudytan med saltkristaller, tar bort döda hudceller och orenheter. Kan gärna kombineras med ultraljud, som slussar ner fukt och vitaminer. Får ett otroligt glow!
Är en av hollywoodstjärnornas favorit.

Microdermabrasion är en enkel behandling som fräschar upp sliten och trött hy. Metoden är den ytligaste formen av hudslipning och därför mycket skonsam. Vid behandlingen slipas hudens yttersta lager (epidermis) ner. Slipningen stimulerar till kroppens egna läkningsprocess och återuppbyggnaden av en ny frisk hud. Det är en mycket beprövad metod som används för att behandla ytliga rynkor, acne, ojämn hudton, fina linjer, solskador, pigmentförändringar och grova porer.

Inledningsvis kan 5-8 behandlingar behöva göras för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Därefter är det bra att göra en behandling var tredje månad för att bibehålla resultatet.

Behandlingstiden varierar baserat på kundens önskemål, men tar aldrig längre tid än 60 minuter.

Microdermabrasion är en ytlig behandling och kräver därför nästan aldrig någon återhämtningstid av kroppen. Rodnad kan uppstå någon timme efter behandlingen.

 

Boka konsultation