Grundarna till Elite Clinic är Richard Lewin och Carolina Borén, två erfarna plastikkirurger med en vision om en klinik som kombinerar personlig service med plastikkirurgi i världsklass. Både Richard och Carolina är utbildade specialister i plastikkirurgi från Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg och har jobbat i många år med estetisk plastikkirurgi.

Tack vare samarbetsavtalet med Elite Clinic så är det på plats hos dem kirurgerna från Novokliniken utför de operationer och ingrepp som kräver narkos. Elite Clinic är centralt belägen i Göteborg och som patient hos Novokliniken har du också möjlighet till sköterskebesök hos Elite Clinic samt telefonrådgivning vid behov. Om du vill har du även möjlighet att kostnadsfritt utföra följande undersökningar inför en operation:

  • Hb
  • Blodprov
  • EKG

Eye Clinic i Värnamo är en av de mest avancerade ögonmottagningarna i Sverige. Kliniken bygger på ett helt nytt koncept där ögonläkare samarbetar med optiker och tar hand om hela din ögonhälsa – från enkla körkortsintyg till kirurgiska ingrepp. Eye Clinic i Värnamo var dessutom den första privata kliniken i Jönköpings län som blev godkända som ett alternativ inom Vårdvalet.

Kátia Gomes är konsulterande plastikkirurg på Eye Clinic. Hon tar emot såväl privata patienter som patienter som kommer via Vårdvalet och landstinget. Framförallt bistår Kátia med ögonlocksplastik, men hon opererar även bort hudförändringar samt utför andra mindre ingreppen (vaglar, till exempel).

Kosmetisk Kirurgi drivs sedan 1987 av Ivan Letterfors och hans team i Jönköping. Ivan Letterfors har en specialistutbildning i kirurgi samt i öron-, näs- och halskirurgi och har arbetat med skönhetsoperationer i mer än trettio år. Kliniken genomför omkring 1300 operationer varje år.

Samarbetet innebär att Kátia Gomes är konsulterande och praktiserande plastikkirurg på Kosmetisk Kirurgi i Jönköping, men du kan också boka telefonrådgivning och konsultation vid behov.