1 maj, 2020

Nytt samarbete med Elite Clinic

I och med samarbetet med Elite Clinic utför Novokliniken de ingrepp som kräver narkos på plats hos dem i Göteborg. För dig som patient innebär det operationssalar i världsklass med lokal förankring.

Tack vare samarbetsavtalet med Elite Clinic så är det på plats hos dem kirurgerna från Novokliniken utför de operationer och ingrepp som kräver narkos. Alla förberedande konsultationer och återbesök sker fortsatt i Värnamo.

Elite Clinic är centralt belägen i Göteborg och erbjuder operationssalar i världsklass i en varmt ombonad miljö. Som patient hos Novokliniken har du också möjlighet till sköterskebesök hos Elite Clinic samt telefonrådgivning vid behov. Om du vill har du även möjlighet att kostnadsfritt utföra följande undersökningar hos inför din operation på Novokliniken:

• Hb
  • Blodprov