17 juni, 2020

Nu erbjuder Novokliniken konsultationer i Borås

Från och med den nittonde maj genomför Kátia Gomes konsultationer inom plastikkiurugi på plats hos skönhetskliniken Villastan i Borås. Boka en tid online eller genom att kontakta antingen Kliniken Villastan eller Novokliniken.

Villastan i Borås är en komplett skönhetsklinik som värnar om det naturligt vackra. Kliniken är centralt belägen i Borås och erbjuder estetiska skönhetsbehandlingar. I och med det nya samarbetet kommer Kátia Gomes från Novokliniken att utföra konsultationer på plats hos dem i Borås. Större ingrepp, som kräver narkos, sker sedan på Elite Clinic i Göteborg. Mindre ingrepp, det vill säga ingrepp som endast kräver lokalbedövning, utför Kátia på Novokliniken i Värnamo.

Samarbetet innebär också att du som patient kan få hjälp med 3D-modellering inför dina operationer samt att alla dina återbesök (inklusive stygnborttagning) också sker i Borås. En annan fördel är att du kostnadsfritt kan utföra enklare undersökningar inför din operation på Novokliniken.