29 april, 2020

Kampanjerbjudande på distanskonsultationer

I och med situation med Covid-19 träffar du vid besök endast ett begränsat antal medarbetare på Novokliniken, och du behöver inte oroa dig för några stora väntrum fyllda med besökare. Under maj månad erbjuder Novokliniken dessutom distanskonsultationer till rabatterat pris.

I och med situation med Covid-19 har Novokliniken ändrade rutiner för konsultationer – som patient träffar du vid besök endast ett begränsat antal medarbetare på Novokliniken, och du behöver inte oroa dig för några stora väntrum fyllda med besökare.

Om du ändå känner dig osäker på att komma hit i dessa tider, eller om du av någon annan anledning hellre vill genomföra konsultationen med en plastikkirurg över telefon, så erbjuder Novokliniken just nu 50 % rabatt på distanskonsultationer med 3D-simulering.

Erbjudandet gäller under maj månad. Boka din tid här.