23 oktober, 2023

Boka din behandling nu, innan prishöjningen den 1:a januari 2024!

Den 1:a januari 2024 kommer vi att höja våra priser. Vi strävar efter att erbjuda den bästa servicen samt de bästa resultaten, och att höja våra priser är nödvändigt för att nå dessa mål. Vi är engagerade för att vara i världsklass inom plastikkirurgi. Genom att höja våra priser kan vi förverkliga vår dröm snabbare samtidigt som vi erbjuder resultat av ännu högre kvalitet. Vi förstår att det här kan vara tråkigt att höra, men vi tackar er för er förståelse. 

Vår dedikerade personal strävar alltid efter att skapa en trygg och bekväm miljö för våra kunder. Vi värdesätter varje individ och strävar efter att skräddarsy varje behandling för att möta dina unika behov och önskemål. Med den kommande prishöjningen kommer vi också att införa nya förmånliga paket som är utformade för att maximera värdet för varje kund. Vårt mål är att inte bara förbättra ditt yttre utseende utan också att öka ditt självförtroende och välbefinnande.

Vårt team står redo att svara på alla dina frågor och att guida dig genom varje steg i din resa mot det utseende du alltid har drömt om. Missa inte denna chans att boka din behandling till nuvarande priser. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en förbättrad version av dig själv. Vi ser fram emot att få vara en del av din skönhetsresa.

/Novokliniken

Tillbaka