Armplastik

Med hjälp av armplastik kan man bort överskottshud eller fett från armen. Något man åstadkommer antingen genom en enkel fettsugning eller genom kirurgisk borttagning av såväl hud som fett.

Den allra vanligaste anledningen till att man genomför armplastik är efter massiv viktnedgång, men det finns inga bestämda regler. Om du känner att du vill minska storleken på dina armar eller ta bort överskottshud är du självklart också välkommen på konsultation.

Snitten kan man antingen placera på insidan av armen, ett snitt som sedan sträcker sig hela vägen upp till armhålan, eller enbart vid armhålan. Snittstorleken varierar från patient till patient.

Operationstid

1,5 - 2 h

Operation

Under narkos

Tid på kliniken

6 - 8 h

Tillbaka på jobbet

1 vecka, beroende på vilket jobb man har

Pris från 54 000 kr

Boka konsultation

Videon är endast en illustration av ett händelseförlopp. Varje operation är unik och anpassad för just din situation och dina förutsättningar. Inför alla kirurgiska ingrepp, såväl kosmetiska som icke-kosmetiska, genomför du en konsultation med en specialistläkare. Under konsultationen fyller du i en hälsodeklaration som därefter granskas av din läkare för att bedöma lämpligheten för att genomgå den utvalda behandlingen.